TELEKUNG LYCRA JAMEELAH PREMIUM


 PRODUK TERHANGAT!!!

 
JAMEELAH tetap JAMEELAH..tiada telekung lain yg boleh disamakan dengan JAMEELAH kami.. Kualiti kami jaga..pastikan ianya selesa dan berpuashati.... org kata..alah membeli menang memakai.. telekung JAMEELAH kami 100% buatan Malaysia..

 

PILIHAN warna disini ---> http://telekunglycrajameelah.blogspot.com/p/blog-page_15.html





Berminat... sila PM atau INBOX kami
sms/whatsapp : 012-2526489/017-6144887
PM di INBOX FB:
http://www.facebook.com/messages/DuaQaseh
FANPAGE:
http://www.facebook.com/messages/DuaqasehOnlineShopMuslimah

TELEKUNG CARDIGAN LEA THURAYYA





Salam... LEA THURAYYA...PERTAMA di MALAYSIA!!! Cardigan yang boleh ditransform menjadi telekung.. atau telekung yang boleh ditransform menjadi cardigan... Menyelesaikan masalah telekung di surau yang kotor, berbau, bertahi lalat dan KITA tak perlu bawak telekung...Pakai je cardigan ni, boleh guna utk solat...(tapi kena pakai stoking atau sarung kaki yea)


1. Ia tidak melekap pada badan seperti yang digambarkan oleh sesetengah pihak.. kerana bahagian lengan kami dah besarkan dan tidak ikut bentuk pinggang kerana ukuran lurus. tiada "dart"


2. Bahagian hujung lengan juga kami dah buatkan cuff untuk kemasan bhgian pergelangan tangan supaya aurat terpelihara


3. Kain jenis bergetah supaya mudah nak ambil wudhuk


4. Bahagian hooded yang direka khas untuk dililit seperti "shawl"

memudahkan lagi solat kerana terus boleh ttup dagu


5. Ada pelbagai pilihan warna menarik untuk dimiliki

1) Lime Green

2) Sweet Pink

3) Orchid Choc

4) Deep Grey

5) Deep Lilac

6) Black Petunia

7) Oak Choc

8)Deep Green

9) Pumpkin Orange

10) Marron

***warna sebenar mungkin sedikit berbeza drpd gambar***

CEPAT!!! sebelum kehabisan ^^


Berminat... sila PM atau INBOX kami

sms/whatsapp : 012-2526489/017-6144887


PM di INBOX FB: http://www.facebook.com/messages/DuaQaseh

FANPAGE: http://www.facebook.com/messages/DuaqasehOnlineShopMuslimah



PILIH warna disini ---> http://telekunglycrajameelah.blogspot.com/p/telekung-cardigan.html



TELEKUNG INOVASI 2014



Mana satu pilihan hati???
Kedua2 ini merupakan telekung instant yang boleh di pakai semasa keluar membeli belah, bersiar2 atau melancong di dalam dan luar negara..

Hasil adaptasi sesetengah lipatan dan bahagian.. ia berjaya memudahkan muslimah di luar sana untuk bawa baju dan hijab yang mmpu ditransformkan menjadi telekung dengan sekelip mata... tak percaya??? tanyalah kami..

Alhamdulillah..kedua2 produk ini mmpu terjual lebih dari 500++ helai sebulan... syukur..

Objektif kami hnya satu.. semoga produk ini dapat memberi manfaat sepenuhnya pada si pembeli kerana ianya adalah sgt praktikal untuk zaman serba pantas dan moden ini...tanpa muslimah sekelian beri alasan bermacam2 untuk tidak solat semasa berada di luar rumah atau sebab terlupa membawa sepasang telekung bersama..

Ia adalah fesyen yang mmpu memberi manfaat.. inshaAllah... cuba dulu baru tau..

Jgn lupa.. product kami juga 100% money back gerenti ya (^^)


PILIHAN warna HANNA boleh klik sini --> http://telekunglycrajameelah.blogspot.com/p/telekung-hanna.html
PILIH warna CARDIGAN disini ---> http://telekunglycrajameelah.blogspot.com/p/telekung-cardigan.html

PM di FACEBOOK
http://www.facebook.com/messages/DuaQaseh
PM di FANPAGE TELEKUNG LYCRA
http://www.facebook.com/messages/DuaqasehOnlineShopMuslimah
PM/whatsapp 012-2526489/017-6144887

TELEKUNG INOVASI : TELEKUNG HANNA


                      Telekung yg boleh transform jadi tudung! 
Dan tudung yang boleh transform jadi telekung!
MENARIK  bukan???
Terdapat 10 warna pilihan
TIADA alasan untuk tidak bersolat dimana mana sahaja..
JOM dapatkan satu koleksi ini
sms/whatsapp : 012-2526489/017-6144887
PM di FACEBOOK
http://www.facebook.com/messages/DuaQaseh
PM di FANPAGE TELEKUNG LYCRA
http://www.facebook.com/messages/DuaqasehOnlineShopMuslimah